Utsukusy huidverzorging, de Telomerasa lijn voor de oudere huid

Utsukusy huidverzorging, de Telomerasa lijn voor de oudere huid

Joyce is op zoek naar huidverbetering. De jaren gaan meetellen. Lachrimpels waren nog tot daar aan toe, maar wanneer andere lijnen zich gaan vormen, zoals een frons, is het tijd om er wat aan te doen. Joyce testte de Telomerasa's creme voor je uit.

Heb je een beschadigde huid? Ben je op zoek naar vermindering van je rimpels? Wil je weer een stevigere huid? Dan is de Telomerasa's lijn zeker wat voor jou!

 

De Telomerasa's lijn is voortgekomen uit jarenlang dierproefvrij onderzoek. Wanneer we ouder worden, worden namelijk de telomeren in je cellen (dit zijn eiwitten) korter. De cellen gaan hierdoor minder lang mee en in de huid leidt dit tot huidverslapping en rimpels. De Telomerasa's lijn vult deze eiwitten in de huidcellen weer aan, met vermindering van rimpels en een stevigere huid tot gevolg. De Telomerasa's producten vallen onder de zogeheten cosmeceuticals: huidverbeteringsproducten.

 

Bij je schoonheidsspecialiste boek je de Telomerasa's salonbehandeling en thuis gebruik je uiteraard het Telomerasa's serum, de Telomerasa's creme of de voordelige Telomerasa's beauty box waar een gratis product in zit. De Telomerasa's huidverzorgingsproducten bevatten naast telomeren ook vitasource, wat tot in de celkern doordringt en de beschadigde huid herstelt.

 

Vandaag vertelt Joyce jullie meer over Utsukusy. Een lijn met natuurlijke verzorgingsproducten en uitgebreid wetenschappelijk getest, maar wél dierproefvrij. De Telomerasa's creme met telomeren tegen huidveroudering. Joyce nam de proef op de som. Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.