Utsukusy | Hyaluronzuur veil masker | Tatjanas

Utsukusy | Hyaluronzuur veil masker | Tatjanas

Vocht, vocht, vocht, vocht, vocht! Dit diep hydraterende hyaluronzuur vlies masker herstelt de huidlagen zodat de huid beter vocht kan vasthouden. Sonja heeft een hele droge huid met droogtelijntjes en ze probeert dit masker voor je uit.

Het Hyaluronzuur vliesmasker behoort tot de Tatiana's lijn. Dit is het enige masker uit deze lijn die niet uit twee sachets bestaat, maar uit één zakje met een vliesmasker.

 

Het hyaluronzuur vliesmasker bevat, zoals de naam al aangeeft, hyaluronzuur en daarbij bevat het masker castor olie. Castor olie heeft de eigenschap diep in de huid te dringen en daarbij de overige werkzame stoffen, hier hyaluronzuur, dieper in de huid te voeren. Castor olie heeft een herstellende en antibacteriële werking en hyaluronzuur is een huideigen suiker wat ervoor zorgt dat de huid voller wordt en weer beter vocht vasthoudt.

 

Het hyaluronzuur vliesmasker kost € 5,50 en is hier online te bestellen.

 

Sonja heeft een hele droge huid die droogtelijntjes bevat. Ze maakte een duidelijke vóór foto en een duidelijke ná foto en vertelt je wat ze van het hyaluronzuur vliesmasker vindt.  Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.