Utsukusy | Hyaluronzuur Veil Masker

Utsukusy | Hyaluronzuur Veil Masker

Wat een heerlijke week was dit! Ik ben helemaal tot rust gekomen met alle geweldige maskers van Utsukusy Tatiana’s, en mijn huid is helemaal in balans. Maar vandaag laat ik jullie al weer het laatste masker zien. En ik vertel jullie vandaag ook welk masker mijn favoriet is, en deze mag ik weggeven aan 1 van jullie. Of dit mijn favoriete masker is dat weten we nog niet, maar het is zeker wel een hele bijzondere. Dit masker smeer je namelijk niet op je gezicht, maar leg je op je gezicht.

Wat een heerlijke week was dit! Ik ben helemaal tot rust gekomen met alle geweldige maskers van Utsukusy Tatiana’s, en mijn huid is helemaal in balans. Maar vandaag laat ik jullie al weer het laatste masker zien. En ik vertel jullie vandaag ook welk masker mijn favoriet is, en deze mag ik weggeven aan 1 van jullie. Of dit mijn favoriete masker is dat weten we nog niet, maar het is zeker wel een hele bijzondere. Dit masker smeer je namelijk niet op je gezicht, maar leg je op je gezicht. Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.