Utsukusy Lindenbloesem hydrolaat toner lotion

Utsukusy Lindenbloesem hydrolaat toner lotion

Het Lindenbloesem hydrolaat, gemaakt van de bloemen van de mooie linden boom, is een heerlijke, natuurlijke huidlotion die verzachtend, kalmerend en jeukstillend werkt.

Het Linden hydrolaat is bijzonder geschikt voor hen die een zeer gevoelig huidje hebben. Heb je snel last van jeuk in je gezicht? Last van eczeem of uitslag? Grote kans dat het Linden hydrolaat je huid kalmeert en de jeuk stilt.

 

De geur is vrouwelijk en zoet en wordt door velen gewaardeerd. De lotion voelt zacht en fris aan op de huid en zorgt voor een onderhuidse detox. De reinigende eigenschappen van linden, zorgen ervoor dat onderhuidse gevoeligheden die voor jeuk, schilfers en irritatie zorgen verminderen en de huid weer kalmeert.

 

De hydrolaten van Utsukusy zijn 100% natuurlijk en zijn zelfs geschikt voor babyhuidjes. Je gebruikt hem op een watje als reinigingslotion, puur op de huid om de huid te voeden en kalmeren als toner lotion, of je mengt een paar druppels hydrolaat met je dagcrème om je creme beter te laten opnemen. Je huid knapt zichtbaar op van het dagelijks gebruik van het Linden hydrolaat, maar ook je haar houdt van deze lotion.

 

Al onze hydrolaten, waaronder het Linden hydrolaat zijn hier online te bestellen. We hebben het Linden hydrolaat in een fles van 150ml en in een lekker grote fles van 500ml.

 

Hilde van Hillybillybeauty probeerde het Linden hydrolaat uit en hier lees je wat zij er van vond!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.