Utsukusy Make-up | lipstick & lipgloss

Utsukusy Make-up | lipstick & lipgloss

Toen de Limited editon make-up lijn van Utsukusy uit kwam wilde Leonie uiteraard wel het een en ander testen. Vandaag laat ze jullie de lipsticks en de lipgloss zien.

Colours, zo heet de limited edition make-up lijn van Utsukusy. Leonie vond het meteen hartstikke leuk om hiervan het een en ander te proberen.

 

De make-up van Utsukusy is dierproefvrij, vrij van schadelijke stoffen en is uiteraard verzorgen voor de huid en lippen.

 

De lipsticks zijn in rood en roze te verkrijgen en ze kosten € 15.75. Je bestelt de limited edition make-up van Utsukusy hier online.

Ook de lipgloss is te koop in de kleuren rood en roze. Je gebruikt ze over de lipsticks heen voor een knallend glossy kleur effect, maar ook op zichzelf heeft onze lipgloss een goede dekking. De lipgloss kost ook € 15,75.

 

Sinds kort verkoopt Utsukusy ook make-up producten en Leonie vond het een hele eer om deze nieuwe limited edition make-up producten te testen.

Ze laat vandaag 2 kleuren lipstick en 2 kleuren lipgloss in twee prachtige kleuren voor deze zomer aan jullie zien! Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.