Utsukusy Masker en reiniger

Utsukusy Masker en reiniger

Annette won bij Northflix op de blog een tube van de Utsukusy Bijin cleanser cream. Een heerlijk zachte reinigingscrème op basis van amandelolie, shea butter, calendula, kamille en abrikozenpit olie, die geschikt is voor de gevoelige huid.

De Bijin facial cleanser cream, hij is al een tijdje bekend en voor mensen met een gevoelige huid is deze reinigingscrème een verademing. De Bijin facial cleanser cream is hypoallergeen en dermatologisch maar dierproefvrij getest. Hij bevat natuurlijke oliën waar het vuil uit je uit in opgelost wordt. Wanneer je hem afneemt met warm water en een gastendoekje of een washandje, blijft er een stralend schone huid over die tegelijkertijd de eerste verzorging en antirimpel werking meegeeft.

 

De Bijin facial cleanser cream is in twee formaten te koop. De vakantie tube van 50ml voor € 22 en de voordelige salon verpakking van 200ml voor € 49.

 

Het hyaluronzuur vlies masker is een dorstlesser voor de vochtarme huid. Hij is te koop voor € 5,50 en je bestelt hem hier online.

 

Annette was eerst een beetje huiverig, omdat ze kamille slecht kan verdagen, maar ze was enthousiast over zowel de Bijin facial cleanser cream en het hyaluronzuur vliesmasker en schreef er deze blog over. Lees je mee?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.