Utsukusy Masker en Scrub

Utsukusy Masker en Scrub

Je huid af en toe met wat extra's verzorgen zoals een scrub en een masker is geen overbodige luxe. Je huid straalt weer en je hebt er meerdere dagen effect van.

Je huid krijgt echt een oppepper van een scrub en een masker. Natuurlijk scrub je niet dagelijks, omdat je anders te veel van je huidlaag weghaalt. Maar 1x per week zacht scrubben en jezelf met een masker verwennen is goed voor je huid.

 

Onze scrub en masker sachets zijn van de Tatiana's lijn. Ze bestaan uit sachets van 10ml per stuk en je doet meerdere malen met 1 sachet. Ze kosten € 6,50 en je betaalt geen verzendkosten. De Fruitzuren scrub is fris en laat de huid weer stralen en is hier online te bestellen.

Het Sea Mud moddermasker is tegelijkertijd verfrissend en verzachtend voor de huid en je huid voelt na dit masker zeker een week lekker zacht aan. Het moddermasker bestel je hier online.

 

Jolanda ontving het Sea Mud modder Masker en de Fruitzuren Face & Body Scrub.

 

In eerste instantie leken het haar samples, maar in feite zijn deze huidverzorgingsproducten heel geconcentreerd en kon Jolanda er dus een paar keer mee doen. Ook deze Utsukusy huidverzorgingsproducten heeft Jolande voor je getest, lees je mee?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.