Utsukusy Micellair Water

Utsukusy Micellair Water

Micellair waters zijn tegenwoordig niet meer weg te slepen uit ons reinigingsroutine. Voor mij in elk geval niet. Sinds ik het product ontdekt heb, gebruik ik niet meer anders! Het is mild voor mijn huid, verwijdert mijn make-up in een paar seconden en ze zijn zuinig in gebruik.

Micellair water is een heerlijke uitvinding. Een micellair water reinigt de huid goed omdat make-up en vuil aan het micellair water blijven kleven. Toch zien we regelmatig dat veel micellair waters een aantal schadelijke stoffen gebruiken.

 

Utsukusy is een salonmerk wat zich richt op huidverbetering met respect voor de huid. Zo hoort je dagelijkse reiniging je huid wel goed te reinigen, maar hoort deze ook respect voor de natuurlijke huidbarrière te hebben. Je wil immers niet je huid weer moeten herstellen met je serum en creme omdat je de huid juist te veel gestript hebt van haar natuurlijke bescherming. Een reiniging moet zacht zijn en Utsukusy ontwikkelde een natuurlijk micellair water met zachte, verzorgende en voedende ingrediënten.

 

Het Utsukusy natuurlijke micellair water kost € 25 voor 250ml en is hier online te bestellen.

 

Leonie is gek op micellair water en toen ze hoorde dat Utsukusy een natuurlijk micellair water boordevol antioxidanten, aloë vera, rozenbottel en watermeloen heeft ontwikkeld, wilde ze deze uiteraard dolgraag uitproberen. En het is leuk dat je reinigingsproduct je huid alvast verzorgd, maar eh... reinigt het dan nog wel goed? Leonie vertelt het je hier. Lees je mee?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.