Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash: Een wonder?

Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash: Een wonder?

Een middel met hetzelfde effect als botox: Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash, om direct maar tijdelijk van je rimpels af te zijn. Werkt het?

Geïnspireerd op regeneratieve wetenschap is de Miracle Instant Tensor Flash ontwikkeld. Dit is een corrigerend serum geschikt wat geschikt is voor alle huidtypes. Het gebruik van dit serum vermindert zichtbaar rimpels in diepte, lengte en maakt grove rimpels en lijnen fijner van structuur.

De resultaten van dit serum zijn binnen een paar minuten zichtbaar, maar zijn niet permanent. De resultaten tussen de 10 en 24 uur aan. Ideaal dus voor een feestje, een bruiloft, de feestdagen of een fotoshoot.Miracle Instant Tensor Flash heeft hetzelfde effect als een botuline injectie en werkt tijdelijk in op de zenuwuiteinden, maar dan zonder toxische effecten en injecties. Het Miracle Instant Tensor Flash serum vermindert de samentrekking van expressie spiertjes zachtjes en ontspant de gezichtshuid. Als gevolg hiervan ontspant de huid aan de bovenkant direct, spanningslijntjes en rimpels verminderen en het huidoppervlak wordt gladder en strakker.

 

Het doosje Miracle Instant Tensor Flash bevat 5 tubes van 3ml en de tubes zijn na gebruik weer te sluiten met het dopje. Het doosje kost € 35 voor 5 tubes en is hier online te bestellen.

Liever eerst proberen? Dat kan, een losse tube kost € 9,75 en is hier te koop.

 

De Miracle Instant Tensor flash zit in een heel klein tubetje, maar je doet meerdere malen met één tube. Je hebt er heel weinig van nodig, dit middel met hetzelfde effect als een botuline injectie, maar dan van kortere duur: de Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash. Natasja test hem en deelt het resultaat met je middels een voor en na foto. Lees je mee?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.