Utsukusy- Miracle Instant Tensor Flash- Review!

Utsukusy- Miracle Instant Tensor Flash- Review!

De revolutie tegen expressie lijntjes en rimpels volgens Utsukusy… ik ga het testen voor jullie! Vermindert zichtbaar rimpels in diepte, lengte en maakt grove rimpels en lijnen fijner van structuur. Ik denk dat wij beauty’s dat wel willen, toch? Voor doordeweeks, een avondje uit, voor een fotoshoot… alle hulp is welkom wat mij betreft.

De revolutie tegen expressie lijntjes en rimpels volgens Utsukusy… ik ga het testen voor jullie! Vermindert zichtbaar rimpels in diepte, lengte en maakt grove rimpels en lijnen fijner van structuur. Ik denk dat wij beauty’s dat wel willen, toch? Voor doordeweeks, een avondje uit, voor een fotoshoot… alle hulp is welkom wat mij betreft. Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.