Utsukusy Natuurlijke Cosmetica Platinum Homeopatic Creme

Utsukusy Natuurlijke Cosmetica Platinum Homeopatic Creme

Toen ik in oktober bij Utsukusy een behandeling onderging kreeg ik van Ilona de Utsukusy Natuurlijke Cosmetica Platinum Homeopatic Crème mee naar huis. Ilona zag namelijk ook een keer mijn huid zonder make-up en haar oplettend oog zag een gevoelige huid met rode vlekjes, ietwat oneffenheden en hier en daar wat droogteplekjes. Ik had de Utsukusy Sarcodes Crème al een keer getest en dat was al liefde op het eerste gezicht. Kon de Platinum Crème de Sarcodes Crème overtreffen? Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Toen ik in oktober bij Utsukusy een behandeling onderging kreeg ik van Ilona de Utsukusy Natuurlijke Cosmetica Platinum Homeopatic Crème mee naar huis. Ilona zag namelijk ook een keer mijn huid zonder make-up en haar oplettend oog zag een gevoelige huid met rode vlekjes, ietwat oneffenheden en hier en daar wat droogteplekjes. Ik had de Utsukusy Sarcodes Crème al een keer getest en dat was al liefde op het eerste gezicht. Kon de Platinum Crème de Sarcodes Crème overtreffen? Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.