Utsukusy op Beauty Trade Special stand 12.M.110

Utsukusy op Beauty Trade Special stand 12.M.110

Op 7, 8 en 9 april 2018 staat Utsukusy in stand 12.M.110 op de toonaangevende vakbeurs Beauty Trade Special in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom je onze stand bezoeken?

Beauty Trade special vindt plaats op 7, 8 & 9 april 2018. Je kunt de beurs iedere dag bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur.

 

Wij staan met onze groothandel voor schoonheidssalons in stand 12.M.110. Op Beauty Trade Special lanceren wij onze nieuwste microneedling salonbehandeling: de Age Killing salonbehandeling.

 

Met de speciale Age Killer serum 5.0 formule bieden we een microneedling huidverbetering kuur die als alternatief voor de botuline injectie is in te zetten. Gecombineerd met de Collagen serum 5.0 cocktail zorg je voor afname van expressielijnen, verstevig je de huid en vul je rimpels zodat rimpels minder diep worden.

 

Thuis gebruik je de Age Kiling serums, creme of de voordelige Age Killing beauty box.

 

Met het Age Killer serum 5.0 nemen we deel aan de Professional Beauty Product of the Year wedstrijd! Gaan we net als vorig jaar hoge ogen gooien?

 

In onze stand geven we demonstraties, kan je zelf komen liggen om te ervaren en het resultaat met eigen ogen te bekijken en schaf je onze producten aan tegen voordelige beursaanbieding prijzen!

 

In the Beauty Garden tref je onze Dragon Blood crème aan, een prachtige natuurlijke crème met Fair Trade Draken Bloed hars voor diepe regeneratie en herstel van de huid. 

 

Ben jij een beauty professional? Wil jij een mooie combinatie maken tussen huidverbetering en wellness? Dan ben je bij Utsukusy Nederland aan het juiste adres!

 

 

Beauty Trade special 2018 vindt plaats in hal 10, 11 & 12 van de Jaarbeurs in Utrecht. Adres: Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht. Je vindt Utsukusy Nederland in stand 12.M.110. Zien we je daar?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.