Utsukusy Perfect Skin lijn & Salie Hydrolaat

Utsukusy Perfect Skin lijn & Salie Hydrolaat

De zoektocht naar de perfecte reinigings- en verzorgingsproducten voor mijn huid lijkt oneindig. Leonie heeft een jonge en vette huid die snel last heeft van onzuiverheden. Een goede dagelijkse verzorging is voor haar essentieel.

Leonie test voor haar blog veel huidverzorgingsproducten en haar hart maakt altijd een sprongetje als ze iets heel erg moois tegenkomt.

 

Juist omdat ze een jonge huid heeft die vet is en snel last heeft van onzuiverheden zoals mee-eters en puistjes is het voor haar een eeuwige zoektocht naar huidverzorgingsproducten die echt tegen acne werken.

 

Leonie testte de verzorgingsproducten uit de Perfect Skin lijn, die speciaal ontwikkeld is tegen de vette en onzuivere huid. Ze ontving voor haar blog de Perfect Skin beauty box die bestaat uit de Bijin facial cleanser cream, het Perfect Skin gel serum tegen acne en de Perfect Skin gel creme die de huid verfrist en matteert.

Als huidlotion gebruikte ze het 100% natuurlijke salie hydrolaat.

 

Al deze huidverzorgingsproducten zijn los te koop, maar wanneer je een beauty box bestelt, ontvang je altijd korting ten opzichte van aankoop van de losse producten. Zo geef je jezelf voor een voordeligere prijs een complete dagelijkse verzorging.

 

De Perfect Skin beauty box kost € 102,50. De losse Bijin facial cleanser cream van 50ml kost €22, het losse Perfect Skin serum kost € 49 en de losse Perfect Skin gel creme kost € 42.

 

Maar nog belangrijker: komt Leonie hiermee van haar vette huid en onzuiverheden af? Ze vertelt het je vandaag op haar blog. Kijk je mee?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.