Utsukusy Perfect Skin Serum

Utsukusy Perfect Skin Serum

Het Perfect Skin serum is hét serum tegen acne. Dit serum breng je lokaal aan op je onzuiverheden en in 10 dagen zie je dat je puistjes verdwenen zijn.

In 10 dagen van je puistjes af. Klinkt als een droom toch? Zeker ook als het op een milde manier kan met natuurlijke huidverzorgingsproducten. De Perfect Skin lijn is speciaal ontwikkeld voor de jonge en vette huid met onzuiverheden. Met de Perfect Skin beauty box ben je in 10 dagen van je puistjes af. In de Perfect Skin beauty box zit de Bijin facial cleanser cream voor je dagelijkse reiniging, het Perfect Skin gel serum wat je lokaal op je onzuiverheden aanbrengt en de Perfect Skin gel creme, een zachte en matterende creme die het glimmen van je huid tegen gaat.

 

De Perfect Skin beauty box kost € 102,50 en is hier online te bestellen.

 

Jolanda testte het Perfect Skin gel serum tegen onzuiverheden uit. Het serum is uiteraard ook los te koop en je vindt hem hier in de webshop.

 

Het Perfect Skin gel serum leek Jolanda al meteen een paradepaardje voor mijn huid, omdat het goed werkt bij onzuiverheden en puistjes. Maar werkt het ook.... Jolanda vertelt je er vandaag alles over Lees je mee?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.