Utsukusy Rosa Mosqueta creme met thermaal water

Utsukusy Rosa Mosqueta creme met thermaal water

Met Hilde van Hillybillybeauty hebben we een hele prettige samenwerking. Hilde heeft al het een en ander mogen uittesten en vandaag test ze de nieuwe tube Rosa Mosqueta creme met thermaal water voor je uit.

Rosa Mosqueta is een kostbare olie die zeer gewaardeerd wordt door de herstellende en regenererende eigenschappen die deze olie bezit. De huid wordt elastischer, voller en het natuurlijke regeneratie proces in de huid wordt ondersteund door Rosa Mosqueta. Een droge huid wordt diep gehydrateerd, hervindt haar stevigheid en rosa mosqueta heeft een antirimpel werking.

 

Thermaal water bevat van nature vitamines en mineralen die de huid voeden en de gevoelige huid kalmeren.

 

De Utsukusy Rosa Mosqueta creme met thermaal water is een lekkere luchtige formule die toch diepe hydratatie aan de droge huid biedt. Deze creme komt in een royale tube van 100ml en kost € 42. Je bestelt de Rosa Mosqueta creme met thermaal water hier online.

 

Hilde probeerde de Rosa Mosqueta creme met thermaal water voor je uit. Zelf heeft ze een gemengde huid, dus het was best spannend om een product voor de droge huid uit te testen. Of deze creme haar goed beviel, lees je hier op haar blog.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.