Utsukusy Rose Hydrolaat, vitamine water voor de huid

Utsukusy Rose Hydrolaat, vitamine water voor de huid

Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Claudia had last van een ontstoken huid en vroeg om hulp. Één van de prachtige natuurlijke huidverzorgingsproducten die hierbij helpt is het Rozen hydrolaat. Claudia probeerde het uit.

Onze natuurlijke hydrolaten zijn een prachtig geschenk uit de natuur. Het zijn 100% natuurlijke huidlotions boordevol werkzame ingrediënten die van nature in de plant voorkomen. Zo bevat het rozen hydrolaat bijvoorbeeld oliën, vitamines en mineralen die de huid ondersteunen.

 

Roos is al eeuwen een geliefde bloem in de cosmetica industrie. Niet alleen om haar liefelijke geur, maar ook om de werking die roos heeft op de huid. Zo heeft roos namelijk een antibacteriële werking en gaat hierdoor actief acne en huidontstekingen tegen. Daarnaast werkt roos verzachtend, kalmerend en werkt het tegen rimpels.

 

Utsukusy maakt van de Bulgaarse roos het 100% natuurlijke Rozen hydrolaat. Dit hydrolaat is te gebruiken als een toner lotion en is ook heerlijk als haar lotion of om je hele lichaam mee in te smeren. Je huid wordt stralend en zacht van het Rozen hydrolaat.

 

We voegen natuurlijke zouten toe aan onze natuurlijke hydrolaten om ze antibacterieel en houdbaar te houden. Utsukusy heeft maar liefst 18 verschillende hydrolaten en ze zijn hier online te bestellen.

 

Het Rozen hydrolaat is in twee formaten te krijgen, de 150ml fles voor €18 en de 500ml fles voor € 54.

 

Claudia kwam terug van vakantie met een ontstoken en onrustige huid en ze vroeg Utsukusy om hulp. We stuurden haar de parfum vrije VR creme en het Rozen hydrolaat. Wil je weten of het Rozen hydrolaat Claudia hielp? Lees dan snel verder.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.