Utsukusy- Sarcodes couperose beauty box

Utsukusy- Sarcodes couperose beauty box

Onze limited edition Feestdagen beauty boxen zijn er weer! Joyce heeft een hele gevoelige en droge huid en zij probeerde de Sarcodes Couperose beauty box uit voor de gevoelige huid en de huid met couperose. Ze vertelt je hier hoe haar gevoelige huid er op reageerde.

Speciaal voor de Feestdagen hebben wij leuke limited edition Beauty boxen in de aanbieding. Ze bevatten de Bijin facial cleanser cream (50ml) voor de dagelijkse reiniging van je huid en daarbij zit er de creme en het serum in van de betreffende lijn.

 

Voor de Feestdagen zit er een mooie korting op deze beauty boxen en tijdens het Black Friday weekend en op Cyber Monday ontvang je ook nog eens korting op korting, zodat de korting op je complete huidverzorging set wel kan oplopen tot 60%!

 

De kortingscode: BlackFriday is alleen geldig van vrijdag 24 tot en met maandag 27 november (Cyber Monday) en voor de limited edition beauty boxen geldt dat de aanbieding geldt voor zover de voorraad strekt.

 

Joyce heeft een gevoelige huid die ook nog eens ontzettend droog is. Ze probeerde de Sarcodes Couperose beauty box uit die geschikt is voor de gevoelige huid, de huid met rosacea en couperose. Hoe reageerde haar gevoelige huid op deze huidverzorgingsproducten? Dat vertelt ze je hier op haar beauty blog.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.