Utsukusy Sarcodes Couperose Crème voor de gevoelige huid

Utsukusy Sarcodes Couperose Crème voor de gevoelige huid

Ik wil toch heel graag 3 collega beautybloggers in het zonnetje zetten vanwege hun positieve en enthousiaste ervaringen over het prachtige verzorgingsmerk Utsukusy. Natasja, Hennie en Babs. Dankzij deze beauties heb ik naast mijn mascara verslaving er weer nieuwe bij. Zoals jullie eerder deze week hebben gelezen ben ik dol op mooie huidverzorgingsproducten. Utsukusy is voor mij een nieuw pareltje op huidverzorgingsgebied en tot nu toe by far mijn favoriet. Utsukusy combineert als geen ander merk de Japanse schoonheidsrituelen met vernieuwende huidverzorgingsproducten van de hoogst mogelijke kwaliteit met de beste ingrediënten. Naast de Horse Chestnut (paardenkastanje) hydrolaat kreeg ik ook de Utsukusy Sarcodes Couperose Crème voor de gevoelige huid opgestuurd. Een ontzettend bijzonder product.

Ik wil toch heel graag 3 collega beautybloggers in het zonnetje zetten vanwege hun positieve en enthousiaste ervaringen over het prachtige verzorgingsmerk Utsukusy. Natasja,  Hennie en Babs.  Dankzij deze beauties heb ik naast mijn mascara verslaving er weer nieuwe bij. Zoals jullie eerder deze week hebben gelezen ben ik dol op mooie huidverzorgingsproducten. Utsukusy is voor mij een nieuw pareltje op huidverzorgingsgebied en tot nu toe by far mijn favoriet. Utsukusy combineert als geen ander merk de Japanse schoonheidsrituelen met vernieuwende huidverzorgingsproducten van de hoogst mogelijke kwaliteit met de beste ingrediënten. Naast de Horse Chestnut (paardenkastanje) hydrolaat kreeg ik ook de Utsukusy Sarcodes Couperose Crème voor de gevoelige huid opgestuurd. Een ontzettend bijzonder product.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.