Utsukusy Schoonheidssalon Most Popular Salon 2017!

Utsukusy Schoonheidssalon Most Popular Salon 2017!

Van de 3.250 aangesloten salons op Treatwell werden 488 salons op basis van positieve klant reviews geselecteerd als Top Rated salon en maakten zij kans om de prestigieuze titel: Most Popular Salon 2017 binnen te halen. Tromgroffel: Utsukusy Schoonheidssalon heeft deze titel gewonnen!

Utsukusy Schoonheidssalon is aangesloten bij Treatwell

 

Toen we hoorden dat we met 488 andere salons als Top Rated salon genomineerd waren om de prestigieuze titel Most Popular Salon 2017 van Nederland te winnen, konden wij er alleen maar van dromen!

 

De droom is werkelijkheid geworden!

 

Jullie stemden massaal op Utsukusy Schoonheidssalon als jullie favoriete salon in Den Haag. Toen Treatwell met de award en een fles champagne binnenkwamen, moest Ellen even knipperen met haar ogen. Maar het is echt waar, Utsukusy Schoonheidssalon mag zich een heel jaar lang Most Popular Salon van Nederland van het jaar 2017 noemen.

 

 

 

Dank jullie wel voor jullie steun, voor jullie stemmen en jullie enthousiasme. Hartverwarmend, want onze salonbehandelingen worden met liefde en zorgvuldigheid gegeven.

 

Utsukusy Schoonheidssalon won de titel in de categorie Lichaam. Onze lichaamsbehandelingen bestaan uit een gecombineerde behandeling: een gezichtsbehandeling gecombineerd met een full body massage, geheel volgens de Japanse Schoonheidsrituelen, waar er met rust en aandacht wordt gewerkt.

 

Utsukusy Schoonheidssalon is Most Popular Salon 2017

 

We ontvingen ook een mooi bericht van Treatwell:

 

 

"De race om de Most Popular titel is ten einde gekomen, duizenden stemmen zijn uitgebracht en JIJ bent een Most Popular winnaar in Nederland!


Je stak met kop en schouders boven de concurrentie uit en je hebt bewezen dat je tot de allerbeste salons behoort. Maar nog belangrijker is dat vrienden, familie en klanten hun stem op je hebben uitgebracht, en dat ze waarderen wat jij en je salon elke dag doen. We willen je daarom enorm bedanken voor alles wat je doet om je klanten te laten glowen."

 

 

Utsukusy Schoonheidssalon winnaar van de Treatwell award Most Popular Salon 2017

 

Van de 488 genomineerde salons, hebben 6 salons in totaal gewonnen, ieder in een andere categorie. Zo had je de categorie kappers, nagels, waxen, gezichtsbehandeling, massage en lichaam. Nieuwsgierig naar welke salons de titel Most Popular Salon 2017 van Nederland mogen voeren? Bekijk de winnaars van de titel Most Popular Salon 2017 hier.

 

Wij zijn dankbaar en trots en uiteraard zullen alle salonbehandelingen met net zo veel liefde en enthousiasme aan jullie gegeven worden. Om alle mensen die op ons gestemd hebben te bedanken, verloten wij via de Facebook pagina Utsukusy Schoonheid een Utsukusy salonbehandeling onder de klanten die op ons gestemd hebben. Deze salonbehandeling bestaat uit een gezichtsbehandeling gecombineerd met massage en duurt ruim 1,5 uur!

 

De winnaar maken we op 24 november 2017 bekend.

 

Nogmaals bedankt voor jullie steun! Wij genieten er nog even van na en geven de Treatwell award een mooi plaatsje in onze salon.

 

Treatwell award Most Popular Salon 2017 Utsukusy Schoonheidssalon

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.