Utsukusy Schoonheidssalon top rated

Utsukusy Schoonheidssalon top rated

Utsukusy Schoonheidssalon is aangesloten bij Treatwell, dus je boekt je behandeling makkelijk online. We zijn Top Rated salon op Treatwell en we zijn genomineerd tot Most Popular Salon 2017! Maar om écht te winnen, hebben we jullie stem nodig!

Utsukusy Schoonheidssalon vind je in Den Haag, in het oude stadsdeel van Scheveningen aan de Keizerstraat 112 in het winkelpand van La Caldera/Utsukusy Nederland.

 

Een Utsukusy behandeling kenmerkt zich door het hand in hand gaan van huidverbetering en wellness.

 

Ellen kijkt eerst zorgvuldig naar je huid om de behandeling zo in te delen dat je optimaal resultaat krijgt.

 

Vervolgens krijg je bij een gezichtsbehandeling van 1 uur altijd een heerlijke nek- en schouder massage terwijl je gezichtsmasker intrekt.

 

Boek je een gezichtsbehandeling van 1,5 uur? Dan krijg je een heerlijke full body massage terwijl je van het masker geniet.

 

Je wordt heerlijk gemasseerd met één van onze Ayurvedische oliën, een heerlijke ontspannende geursensatie.

 

Rust en ontspanning is een zeer belangrijk element, want je komt natuurlijk om een prachtige huid te krijgen, maar je wil natuurlijk ook genieten van het moment voor jezelf. De broodnodige me-time, zoals we dat zeggen.

 

Bij Utsukusy behandelingen word er de tijd voor je genomen. Zo krijg je rustig de tijd om je uit te kleden en op de tafel plaats te nemen en na je behandeling kan je rustig bijkomen, je aankleden en na afloop staat er een heerlijk kopje thee voor je klaar.

 

Ellen is al meer dan 20 jaar schoonheidsspecialiste en masseuse en ze houdt echt van haar vak! De liefde voor haar vak, haar klanten, voor de huidverzorgingsproducten van Utsukusy en haar professionele salonbehandelingen zijn jullie niet onopgemerkt gebleven, zo ontvangt ze klanten uit het hele land en zelfs uit België en Duitsland!

 

Sinds Utsukusy Schoonheidssalon is aangesloten bij Treatwell, is het mogelijk om ook online te reserveren én kunnen klanten na de behandeling een review schrijven. Zo weet je meteen hoe het anderen bevallen is.

 

We zijn super trots om jullie te laten weten dat Utsukusy Schoonheidssalon Top Rated salon is op Treatwell en dat we dit jaar uit meer dan 450 aangesloten salons in Den Haag zijn genomineerd tot Most Popular Salon 2017!

 

Dat is een hele eer, lieve salonbezoekers, hartelijk dank voor jullie positieve reviews en voor jullie aanmoedigingen!

 

Maar.... om daadwerkelijk de titel Most Popular Salon 2017 te winnen, hebben we jullie stem nodig! Er kan gestemd worden tussen 10 en 31 oktober 2017 en op 7 november maakt Treatwell de winnaars bekend.

 

Kunnen wij op jouw stem rekenen? Als je op Utsukusy Schoonheidssalon wil stemmen moet je "Den Haag" als woonplaats selecteren, ongeacht waar je daadwerkelijk woont, anders kan je Utsukusy Schoonheidssalon niet vinden. 

 

Utsukusy Schoonheidssalon in Den Haag top rated Treatwell salonStem op Utsukusy Schoonheidssalon als top rated Treatwell salon in Den Haag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stemmen doe je hier.

1. Selecteer Den Haag

2. Selecteer Utsukusy Schoonheidssalon

3. Selecteer Gezicht of Massage

4. Vul je email adres in

5. Vink akkoord aan bij de Algemene Voorwaarden

6. Stem!

 

Iedereen alvast hartelijk dank voor jullie stem! Wij hopen op 7 november te kunnen laten weten dat Utsukusy Most Popular Salon 2017 op Treatwell is geworden!

 

Stem op Utsukusy Schoonheidssalon in Den Haag voor Most Popular salon 2017

 

Nieuwsgierig geworden naar de Utsukusy Salonbehandelingen? Bekijk onze salonbehandelingen dan online, of boek je afspraak via Treatwell met onderstaande knop:

Boek je salonbehandeling bij Utsukusy Schoonheidssalon Den Haag, Scheveningen online

Tot ziens bij Utsukusy Schoonheidssalon!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.