Utsukusy | Shiji Lotus Cream

Utsukusy | Shiji Lotus Cream

Het is geen geweldige zomer, en veel zomerkleding kan bij mij nog gewoon in de kast blijven hangen, maar ik zorg er wel voor dat mijn lichaam zomer-proof is. Als ik dan toch de jurkjes uit de kast kan trekken, en ik in mijn bikini kan flaneren, dan ben ik daar op voorbereid. Daarvoor gebruik ik de Shiji Lotus Cream van Utsukusy. Yes again, Utsukusy is niet meer weg te denken uit mijn leven.

Het is geen geweldige zomer, en veel zomerkleding kan bij mij nog gewoon in de kast blijven hangen, maar ik zorg er wel voor dat mijn lichaam zomer-proof is. Als ik dan toch de jurkjes uit de kast kan trekken, en ik in mijn bikini kan flaneren, dan ben ik daar op voorbereid. Daarvoor gebruik ik de Shiji Lotus Cream van Utsukusy. Yes again, Utsukusy is niet meer weg te denken uit mijn leven.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.