Utsukusy | Sho make-up reiniger & Bijin bodymilk

Utsukusy | Sho make-up reiniger & Bijin bodymilk

Leonie testte een reiniging- en verzorgingslijn van Utsukusy en was verkocht. Haar huid werd er zichtbaar beter van! Vandaag vertelt Leonie over de Sho make-up reiniger en de Bijin Bodylotion.

Leonie weet wat het is om problemen met haar huid te hebben, dus haar dagelijkse reiniging van verzorging is belangrijk voor haar. Ze was al ontzettend tevreden met de resultaten die ze behaalde met de eerdere huidverzorgingsproducten zie ze van Utsukusy probeerde.

 

Dagelijks je make-up afhalen hoort er absoluut bij en daarnaast is Leonie ook enorm fan van het gebruiken van een niet vette bodylotion om zichzelf van top tot teen te verzorgen.

 

De Sho make-up reiniger is een gel waarmee je moeiteloos je ogen en lippen vrij van make-up maakt. Het is een gel waar antioxidanten in zitten, zodat je de gevoelige huid rond ogen en lippen meteen van een eerste verzorging voorziet.

 

De Bijin bodylotion is een 100% natuurlijke bodylotion met een zeer zachte en luchtige textuur. De droge huid knapt ervan op en blijft zijdezacht en verzorgd achter, zonder dat er een vettig laagje achterblijft.

 

De Sho make-up reiniger is hier te koop voor € 9 voor 125ml en de Bijin bodylotion is hier te koop voor € 35 voor 250ml in een luchtdichte pompflacon.

 

Met heel veel plezier ging Leonie met de producten aan de slag en in dit artikel vertelt ze je wat ze ervan vindt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.