Utsukusy Sirtuina’s Bisohujo Facial Cream

Utsukusy Sirtuina’s Bisohujo Facial Cream

We hebben een ontzettend fijne samenwerking met Tatiana van Blog en Beauty. Een professionele beauty blogger die altijd serieus haar huidverzorgingsproducten test. Ook nu weer staan er een aantal producten op Tatiana te wachten om getest te worden, waaronder het Artificial Skin serum. Maar vandaag is eerst de Utsukusy Sirtuina’s Bisohujo Facial Cream aan de beurt.

De Sirtuina's lijn is ook een juweeltje uit de Utsukusy Medical lijn. Deze lijn is gebaseerd op de sirtuina's (antioxidanten) uit de blauwe druif.

 

De Sirtuina's lijn bevat de vitamines A, C en E, een magische combinatie en hij bevat het huid eigen hyaluronzuur om de huid diep te hydrateren. Een droge huid knapt geweldig op van de huidverzorgingsproducten uit de Sirtuina's lijn, maar omdat de producten uit deze lijn niet vet zijn, is hij ook zeer geschikt voor de vochtarme en ook gemengde huid.

 

De Utsukusy Sirtuina's lijn bestaat uit een serum, een creme en uiteraard ook uit de Sirtuina's beauty box.

Het Sirtuina's serum is zo zacht dat je deze ook op de gevoelige huid rond de ogen kan gebruiken. Het Sirtuina's serum kost € 53 en is hier online te bestellen.

De Sirtuina's Bisohujo creme kost € 71 en je bestelt hem hier online.

De Sirtuina's beauty box is één van onze bestsellers, en niet zonder reden. De Sirtuina's beauty box is in verhouding zeer voordelig. Hij bevat de Bijin facial cleanser cream als dagelijkse reiniging, het Sirtuina's serum en de Sirtuina's creme. Je bestelt hem voor € 94 en je bespaart hiermee maar liefst € 52! Je bestelt de voordelige Sirtuina's beauty box hier. Als tip geven we mee om er een masker sachet bij te bestellen, omdat je namelijk geen verzendkosten betaalt bij bestellingen boven de € 100. Zo heb je een extra huidverzorgingsproduct in huis en ben je zelfs iets voordeliger uit dan wanneer je de verzendkosten zou betalen.

 

Tatiana heeft al een aantal huidverzorgingsproducten van Utsukusy mogen testen (je vind ze hier allemaal terug), en tot nu toe is ze altijd zeer tevreden over de huidverzorgingsproducten.

 

Ook nu weer staan er een aantal producten op Tatiana te wachten om getest te worden, waaronder het Artificial Skin serum. Maar vandaag is eerst de Utsukusy Sirtuina’s Bisohujo Facial Cream aan de beurt op de blog. Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.