Utsukusy Tatiana’s Week | Aardbeien masker en scrub

Utsukusy Tatiana’s Week | Aardbeien masker en scrub

Deze week staat Blog & Beauty in het teken van Utsukusy Tatiana’s maskers. Gisteren ben ik begonnen met het After sun masker, lees het artikel hier terug. Vandaag maken we er een fruitig dagje van met het aardbeien masker.

Het tweede masker dat ik mag testen is het aardbeien gezichtsmasker en scrub in één, hier ben ik heel erg nieuwsgierig naar omdat ik zowel een masker als een scrub altijd heerlijk vind voor mijn huid. In deze sachet zit gewoon het dubbele en word je dus dubbel verwend.

Deze week staat Blog & Beauty in het teken van Utsukusy Tatiana’s maskers. Gisteren ben ik begonnen met het After sun masker, lees het artikel hier terug. Vandaag maken we er een fruitig dagje van met het aardbeien masker. Het tweede masker dat ik mag testen is het aardbeien gezichtsmasker en scrub in één, hier ben ik heel erg nieuwsgierig naar omdat ik zowel een masker als een scrub altijd heerlijk vind voor mijn huid. In deze sachet zit gewoon het dubbele en word je dus dubbel verwend. Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.