Utsukusy Tatiana’s Week | After sun masker met aloë vera gel en fruitextracten

Utsukusy Tatiana’s Week | After sun masker met aloë vera gel en fruitextracten

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik één van de vaste bloggers voor Utsukusy. Alleen dat is al geweldig, want hierdoor heb ik echt ‘mijn’ merk leren kennen. En dat klinkt misschien een beetje hebberig, en dat is het ook best wel. Maar straks zullen jullie begrijpen wat ik bedoel met ‘mijn’ merk. Want samen met Ilona hebben wij achter de schermen weer iets leuks bedacht om hier op mijn blog te presenteren. Als je nieuwsgierig bent, zou ik zeker verder lezen.

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik één van de vaste bloggers voor Utsukusy. Alleen dat is al geweldig, want hierdoor heb ik echt ‘mijn’ merk leren kennen. En dat klinkt misschien een beetje hebberig, en dat is het ook best wel. Maar straks zullen jullie begrijpen wat ik bedoel met ‘mijn’ merk. Want samen met Ilona hebben wij achter de schermen weer iets leuks bedacht om hier op mijn blog te presenteren. Als je nieuwsgierig bent, zou ik zeker verder lezen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.