Utsukusy Telomerasa’s Home Care Kit

Utsukusy Telomerasa’s Home Care Kit

Natasja is tot nu toe ontzettend te spreken over de Utsukusy huidverzoringsproducten die de revue al gepasseerd zijn. Vandaag een review van de Utsukusy Telomerasa’s Home Care Kit, een set uit de Utsukusy Medical lijn.

De Telomerasa's lijn valt onder de cosmeceuticals. Het is een prachtige lijn voor huidverbetering.

 

Het onderzoek naar Telomeren kreeg niet voor niets de nobel prijs!

 

Wat zijn telomeren? Telomeren zijn eiwit strengen op het DNA van je cellen. Naarmate we ouder worden, worden de telomeren in onze cellen korter en korter. Dit is het natuurlijke verouderingsproces. Ook de telomeren in de cellen van je huid worden steeds korter.

 

Je kan telomeren vergelijken met een schoenveter. Aan het uiteinde van de veter zit een beschermlaagje en als dit laagje er af is, rafelt je schoenveter steeds verder af. Dit gebeurt er dus ook met de telomeren in je cellen. Voor je huid betekent dit dat je gezichtscontouren minder stevig worden, ook wel bekend als huidverslapping. Daarbij raakt je huid sneller beschadigd door invloeden van buitenaf, zoals zon beschadiging en huidbeschadiging door rook, verwarming, airconditioning, luchtvervuiling, noem maar op. Het korter worden van de telomeren heeft ook tot gevolg dat je rimpels ontwikkelt en dat je huid minder hyaluronzuur aanmaakt, waardoor je huid bij het ouder worden droger wordt.

 

De Utsukusy Telomerasa's lijn heeft innovatieve ingrediënten die de eiwitten (telomeren) in de huid aanvullen, waardoor de telomeren weer langer worden. Hierdoor wordt de huid steviger, worden de gezichtscontouren strakker, worden rimpels minder diep en de huid blijft langer goed gehydrateerd.

 

De Telomerasa's lijn bestaat uit een huid herstellend serum, de Telomerasa's creme en uiteraard de voordelige Telomerasa's beauty box.

 

Het Telomerasa's serum kost € 70 en is hier online te bestellen. De Telomerasa's creme kost € 78 en je bestelt hem hier online.

 

De aankoop van een beauty box is altijd voordeliger dan de producten los kopen. De Telomerasa's beauty box kost € 120. Je bespaart € 28 ten opzichte van het los kopen van de creme en het serum, én je ontvangt de vitamine tonerlotion met hyaluronzuur er gratis bij. De Telomerasa's beauty box is hier te bestellen.

 

De vitamine tonerlotion is niet los te koop, maar een goede vervanging is het Onsen de Dogo thermaal water. Het Onsen de Dogo thermaal water kost € 29 en je bestelt hem hier online.

 

Vandaag schrijft Natasja een review over de de Utsukusy Telomerasa’s beauty box, een set uit de Utsukusy Medical lijn. Ze stelt de producten kort aan je voor, en nog belangrijker, ze vertelt je wat ze voor haar huid deden! Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.