Utsukusy Telomerasa’s Home Care Pack

Utsukusy Telomerasa’s Home Care Pack

Tatiana laat jullie vandaag de Telomerasa's home care pack zien, een mooie beauty box die een vitamine toner lotion bevat, het Telomerasa's serum en de Telomerasa's creme. Wat het effect was op haar huid vertelt ze je hier op haar blog.

Het onderzoek naar Telomeren ontving de Nobel prijs. Een hele revolutie in het inzicht in veroudering. Telomeren zijn eiwitten in het DNA van onze cellen. Bij het verouderen worden deze eiwitten korter en korter bij iedere celdeling.

 

Voor de huid betekent dit het verlies van volume in de huid, een slapper wordende huid en de vorming van rimpels.

 

De Telomerasa's lijn vallen onder de cosmeceuticals van Utsukusy Medical (tm). Innovatieve cosmetica die actief huidveroudering tegen gaat.

 

De Telomerasa's lijn herstelt de beschadigde huid en werkt tegen huidverslapping en rimpels, omdat de telomeren in deze huidverzorgingsproducten de eiwitten in de huidcellen aanvult en verlengt.

 

De Telomerasa's home care pack bevat een vitamine toner lotion die waardevolle vitamines voor de huid bevat en die de huid hydrateert omdat de vitamine toner lotion het huideigen hyaluronzuur bevat. Je kan hem direct op je huid sprayen om je huid wat extra voeding te geven, of je gebruikt hem als reinigingslotion op een watje om je huid mee schoon te maken. Of beiden natuurlijk.

 

Het Telomerasa's serum is los te koop voor € 70 en je koopt hem hier online. Ook de Telomerasa's creme is los te koop. Deze kost € 78 en is hier online te bestellen.

 

De aankoop van een beauty box is altijd voordeliger, je ontvangt namelijk een gratis product in de box. De Telomerasa's beauty box kost € 120. Je bespaart maar liefst € 28 ten opzichte van losse aankoop van het Telomerasa's serum en de Telomerasa's crème én je ontvangt de vitamine toner lotion van 250ml er ook nog bij. Je betaalt geen verzendkosten bij aankoop van deze voordelige beauty box en bestelt de Telomerasa's beauty box hier online. 

 

De mooie Telomerasa's home care pack komt in de typische vormgeving van Utsukusy, hoe leuk is het paarse bolletje? Maar nog veel belangrijker, hoe beviel deze lijn Tatiana? Ze vertelt het je hier op haar beauty blog. Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.