Utsukusy Viooltjes Hydrolaat: weldaad voor huid en geest

Utsukusy Viooltjes Hydrolaat: weldaad voor huid en geest

Een huidlotion is een waardevolle aanvulling op je dagelijkse beauty routine. Vooral wanneer het om een 100% natuurlijke huidlotion gaat. Utsukusy heeft hiervoor 100% natuurlijke hydrolaten. Ze zijn ontzettend veelzijdig. In te zetten als reinigende en tegelijkertijd voedende huidlotion, maar ook voor je haar en lichaam zijn ze goed te gebruiken.

Het driekleurig viooltje. Het is een prachtig bloemetje waar we met veel plezier naar kijken. Het is niet voor niets dat viooltjes vaak te bewonderen zijn in tuinen en plantenbakken.

 

Maar wist je dat het driekleurig viooltje ook waardevol is in de cosmetica industrie? Niet alleen wegens haar zoete en liefelijke geur, maar ook wegens de werking op de huid.

 

Utsukusy maakt van het driekleurig viooltje een 100% natuurlijk hydrolaat, wat is te gebruiken als een reinigende huidlotion die niet alleen reinigt, maar ook de huid voedt en je kan het viooltjes hydrolaat zelfs als haarlotion gebruiken.

 

Viooltjes hydrolaat heeft door de natuurlijke flavonoïden die erin zitten een antioxidant werking en door het natuurlijke salicylzuur wat in lage concentraties in de plant aanwezig is, werkt viooltjes hydrolaat zuiverend, ontstekingsremmend en samentrekkend op de huid. Op zichzelf werkt viooltjes hydrolaat uitstekend bij acne, mee-eters en een vette, maar ook vochtarme huid. Het laat de huid samentrekken zonder deze uit te drogen. Viooltjes hydrolaat is daardoor geschikt voor alle huidtypen.

 

Wist je trouwens ook dat het Viooltje de eigenschap heeft om andere geuren te neutraliseren? Muf ruikende kleding, of de nare geur van kleding die door regen nat is geworden en langzaam droogt verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer je je kleding met je handpalmen waar je viooltjes hydrolaat op hebt gesprenkeld, afneemt. Hydrolaten vlekken niet op de kleding, dat is natuurlijk een plus.

 

Het Utsukusy Viooltjes hydrolaat is in twee formaten te koop: in de fles van 150ml. Deze kost € 26. Het Viooltjes hydrolaat is ook te koop in een fles van maar liefst 500ml. Deze kost € 74. Het Viooltjes hydrolaat bestel je hier online.

 

Het product wat vandaag op Beautyspots in de spotlights staat, is echt een Beauty, in de tuin, maar ook op je huid: het Utsukusy Viooltjes Hydrolaat. Een schattige naam, voor een prachtig en ontzettend veelzijdig product, zegt Natasja! Ze vertelt jullie vandaag over deze veelzijdige lotion. Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.