Utsukusy Vitality Restore Creme Volledig Parfumvrij

Utsukusy Vitality Restore Creme Volledig Parfumvrij

Claudia kwam terug van vakantie met een ontstoken huid. Daar wilde ze uiteraard zo snel mogelijk vanaf. We hebben overlegd en kwamen met een plan.

Een ontstoken huid, daar wilde beauty blogger Claudia natuurlijk zo snel mogelijk vanaf.

 

Ze vroeg ons advies, want ze wist niet meer wat ze moest doen om van haar onrustige en ontstoken huid af te komen.

 

Wij adviseerden een combinatie tussen het gebruik van het rozen hydrolaat en de parfum vrije VR creme.

 

Het rozen hydrolaat desinfecteert, kalmeert, verzorgt en ondersteunt het genezingsproces in de huid. Hydrolaten zijn 100% natuurlijke huidlotions die tevens gebruikt kunnen worden als body lotions, in het badwater of als haar lotion. Veelzijdig en effectief. Het rozen hydrolaat is ons best verkochte huidlotion en is te krijgen in twee formaten: 150 ml (€ 18) en 500ml (€ 54). Je bestelt je rozen hydrolaat hier online.

 

De VR creme is vrij van parfum en is ontwikkeld voor mensen met een extreem gevoelige huid en voor mensen die chemotherapie en bestraling ondergaan. De VR creme herstelt de beschadigde huid en komt in een luchtdichte pompverpakking. De VR creme kost € 42 voor 50ml en je bestelt de VR creme hier online.

 

Al eerder vertelde Claudia je alles over het rozen hydrolaat, vandaag vertelt ze je van alles over de parfumvrije VR creme. Heeft het Claudia van haar ontstoken huid afgeholpen? Dat lees je hier op haar blog.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.