Verslag Beauty Trade Special 2017

Verslag Beauty Trade Special 2017

Maandag 27 maart was ik op de Beauty Trade Special, samen met de officiële pers en een handjevol leuke bloggers liepen wij de persronde . Sommige bloggers kende ken ik al van andere beauty events, sommige zag ik voor het eerst. Gezellig om met zijn allen de beurs op te gaan, het was perfect voor ons verzorgd, waarvoor dank aan Ilona van Utsukusy en Marjanne Riemens! Een (foto) verslag!

Maandag 27 maart was ik op de Beauty Trade Special,  samen met de officiële pers en een handjevol leuke bloggers liepen wij de persronde . Sommige bloggers kende ken ik al van andere beauty events, sommige zag ik voor het eerst. Gezellig om met zijn allen de beurs op te gaan, het was perfect voor ons verzorgd, waarvoor dank aan Ilona van Utsukusy en Marjanne Riemens! Een (foto) verslag!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.