Zijn jullie spiritueel ingesteld?

Zijn jullie spiritueel ingesteld?

Mellanie is spiritueel ingesteld, maar houdt dit eigenlijk liever voor zichzelf. Aromatherapie en fytotherapie behoort officieel tot de spiritualiteit, maar toch... je kan het allemaal gebruiken met beide voetjes stevig op de grond.

Hydrolaten zijn 100% natuurlijke huidlotions die je kan gebruiken op de huid, maar ook op het haar. Voor een ontspannend en verzachtend bad kan je een scheutje hydrolaat aan het badwater toevoegen en voor een goede nachtrust sprenkel je een paar druppels op het kussen.

 

Utsukusy heeft maar liefst 18 verschillende hydrolaten die ieder van een ander kruid gemaakt zijn. Ze hebben allemaal een eigen geur, een eigen werking en zijn op verschillende manieren in te zetten.

 

Hydrolaten vallen zowel onder aromatherapie als onder fytotherapie. Het eerste betekent dat ze ook worden ingezet vanwege de werking die de geur heeft op lichaam en geest, fytotherapie betekent dat de lotion net zo krachtig is als het pure kruid zelf.

 

Onze hydrolaten zijn in de webshop te vinden onder het kopje huidlotions. De kleine flessen zijn te koop vanaf € 18 en de grote flessen (500ml) zijn te koop vanaf € 54.

 

Mellanie gebruikte het Oranjebloesem hydrolaat. Dit hydrolaat is een prachtige huidlotion die reinigt en de huid voedt. Daarnaast heeft de geur van Oranjebloesem een kalmerende werking. Lees je mee?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.