Zonbescherming producten van Utsukusy schoonheid

Zonbescherming producten van Utsukusy schoonheid

Pigmentvlekken, rimpels, huidveroudering. De zon draagt daar helaas allemaal aan bij. Jong geleerd is oud gedaan en Sofie is zich bewust van de schadelijke straling van de zon.

Pigmentvlekken ontstaan vaak pas na het 30e levensjaar, maar komen voort uit zon beschadiging die in de jaren ervoor zijn opgestapeld.

 

Wanneer je nog jong bent, een egale en rimpelloze huid hebt, sta je er vaak niet bij stil dat een goede zon bescherming essentieel is om te voorkomen dat je na je 30e pigmentvlekken vormt.

 

Sofie dacht er eens over na: Hoe vaak bedenk ik me dat ik nu mijn huid moet beschermen om later geen klachten te krijgen? En moet je eigenlijk zon bescherming gebruiken wanneer het helemaal geen warm weer is of wanneer het geen bijzonder zonnige dag is? Ja! Dat is nu precies de reden waarom al onze crèmes een SPF hebben en waarom we de Sunblock Factor 50 hebben ontwikkeld als "on the go" product wat je in je handtas stopt, zodat je altijd over je dagcrème heen een factor kan smeren. 

 

Het was een eye opener voor haar. Maar ja, je wil wel een goede bescherming tegen de zon, maar je wil niet glimmen of zweten ervan. Ze testte de Sunblock factor 50 uit op vakantie en ze vertelt jullie wat ze er van vond. Lees je mee?

 

De zonnebrandcreme factor 50 kost € 21 voor 50ml en je bestelt hem hier.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.