Utsukusy Kami Ampullen tegen haaruitval

€55,00
Artikelnummer: K1
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 4-6 weken

BIOLOGISCHE KAMI AMPULLEN TEGEN HAARUITVAL

Gesteriliseerde ampullen tegen haaruitval.

Bevat: OLIGOELEMENTEN: Mengsel van 5 spoorelementen (magnesium, koper, silicium, zink en ijzer), inositol, vitamine B-complex, nicotinaat van methyl, Açai organisch extract, hydrolysaat van nucleïnezuren (DNA en RNA) en extract van Sabal.

Resultaten: stimuleert de groei van bestaand haar. Voorkomt en vertraagt ​​haaruitval. Versterkt de groei van nieuw haar. Stimuleert de haarzakjes. Het biedt meer dichtheid van het haar, het haar wordt krachtiger en steviger en krijgt meer volume. Het haar ziet er veel gezonder en glanzender uit. Activeert de bloedtoevoer naar de hoofdhuid voor een gezonde hoofdhuid en haar follikels.

Vrij van:
Conserveringsmiddelen, kleurstoffen, parfums en andere additieven.

Combineer de Kami ampullen met de Kami kuur shampoo.

Inhoud: 10 X 10 ml

De beste manier om de Kami kuur toe te passen is door middel van de bijbehorende microneedling salonbehandeling, maar ook zonder microneedling is de Kami Shampoo gecombineerd met de Kami ampullen effectief tegen haaruitval.

Het is de minst ingrijpende en effectieve manier om snel resultaten te bereiken. De ENPITSU microneedling behandeling opent tussen 500 en 750 microkanalen per seconde, waardoor het beste resultaat in minder tijd wordt behaald. Er wordt een zelf-geïnduceerde ontstekingsreactie wordt gegenereerd, waardoor de hoofdhuid actief aangezet wordt om steviger te worden en het haar te herstellen.

 

INCI: Sabal Extract, Purine, Pyrimidine, Cafeïne, Tocopherol, Vitamine B6, Panthenol, Hydrolized (planten) DNA, Cyteine.

| m.d. kadhoesih

ja super hoor deze product!

| B. de Regt

De geur is heel prettig en de ampullen zijn niet vettig zodat mijn haar goed blijft zitten. Ik voel wel dat dit iets doet op mijn hoofdhuid of het werkt is nu nog te vroeg om aan te geven.

| Gerard

Prima!!

5 sterren op basis van 3 beoordelingen