Utsukusy Kamille etherische olie 6ml

€31,00
Artikelnummer: 474
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 4-6 weken

UITVERKOCHT

Kamille essentiële olie om in een basis olie te mengen, voor in een aromalamp of toegevoegd aan een neutrale douchegel of opgelost in wat melk of honing voor in bad.

Kamille heeft een rustgevende en kalmerende werking waarin men zich behaaglijk kan voelen. Kamilleolie is werkzaam op alle niveaus: het lichamelijke, het emotionele en subtiele.

De diepblauwe kleur van echte kamille wijst op de affiniteit met de keelchakra, waarop deze olie een versterkend en kalmerend effect heeft. Gebruik kamille als er behoefte bestaat aan communicatie of als de waarheid gezegd moet worden, maar zonder bitterheid of boosheid. Vanwege zijn kalmerende werking kan Kamille gebruikt worden om opwinding of te grote activiteit in een chakra af te remmen.

In de cosmetica wordt de Kamille gebruikt om zijn ontstekingsremmende, kalmerende en verzachtende werking. Azuleen wordt daarom toegepast in crèmes voor een (over) gevoelige huid.

De Kamillebloem is geneeskrachtig, helend, verwarmend, kalmerend en verzachtend, maar nooit opwekkend. Ook goed voor kinderen die pijn hebben, angstig of prikkelbaar zijn.

Geschikt voor de droge en voor de gevoelige huid.

contra-indicatie: Kan bij sommige mensen dermatitis veroorzaken.

Inhoud 6 ml

 

Brievenbus pakket.

* Gratis verzending bij bestellingen boven de € 100

0 sterren op basis van 0 beoordelingen