Verzorg je huid wekelijks met een masker op hals en gezicht om je huid gevoed en stralend te houden.

 

 

Bestel hier de salon maskers van Utsukusy in groot verpakking voor een langdurig resultaat of kies één van de masker sachets. 

Een masker is een echte oppepper voor de huid. Een masker zorgt ervoor dat voedingsstoffen diep in de huid dringen. Het metabolisme van de huid wordt verhoogd, zodat de huid ook beter in staat is de werkzame stoffen van een serum en dagcrème te absorberen.

Onze gezichtsmaskers zijn ontworpen voor professioneel gebruik in schoonheidssalons. Om die reden zijn onze maskers sterk geconcentreerd, zeer zuinig in gebruik en kan de eerste paar keren gebruiken van het masker een tintelend gevoel in veroorzaken.

Gebruik een crème onder je masker: Breng onder de salon maskers altijd een laag crème aan. Onze salon maskers zijn dusdanig ontworpen dat ze de voedingstoffen uit de crème dieper de huid in werken.

Het tintelende gevoel verdwijnt bij regelmatig gebruik van het masker omdat de huid gewend raakt aan het opnemen van grote hoeveelheden werkzame stoffen, vitamines en mineralen. De huid wordt gezond, stralend, helder en goed gevoed. De huid wordt door het gebruik van onze maskers goed voorbereid om daarna opnieuw de voedingstoffen uit hydrolaten, serums en crèmes op te nemen.

Maskers in sachets: Naast onze tubes salon gezichtsmaskers van 200ml, hebben we ook maskers in sachets van 2 x 10ml. Deze gezichtsmaskers kunnen gebruikt worden zonder crème onder het masker aan te brengen. Ook de maskers in de sachets zijn van Utsukusy kwaliteit, dat wil zeggen, geconcentreerd en effectief. Met een sachet van 2x10ml kan je ongeveer 4 tot 5 x een masker aanbrengen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »