Utsukusy Salonbehandelingen

Een Utsukusy salonbehandeling staat voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. Vóór iedere behandeling wordt er zorgvuldig naar je huid gekeken, want je huid is de ene dag anders dan de andere dag. Zo kiezen we precies die producten die het beste resultaat geven, want je wilt uiteraard zien dat je huid is opgeknapt!

Utsukusy behandelingen zijn gebaseerd op Oosterse schoonheidsrituelen. Wat een Utsukusy salonbehandeling écht anders maakt is dat onze huidverzorgingsproducten op elkaar zijn afgestemd, elkaars werking versterken en altijd gecombineerd worden met massage. Zo krijg je bij ons bijvoorbeeld een ampul én een crème onder je masker, om de werkstoffen dieper in de huid te brengen en de opname capaciteit van je huid te verhogen. Terwijl het masker zijn werk doet krijg je een heerlijke nek- en schouder massage bij een gezichtsbehandeling van 1 uur. Boek je een speciaal behandeling van 1,5 uur? Dan krijg je een volledige lichaamsmassage terwijl je masker intrekt.

Geheel in lijn met de Oosterse filosofie wordt de massage en de bijpassende olie aangepast aan waar je op dat moment behoefte aan hebt. De ene keer heb je behoefte aan ontspanning, de andere keer heb je bijvoorbeeld meer behoeft aan nieuwe energie.

We hebben onze eigen Utsukusy Schoonheidssalon, gevestigd aan de Keizerstraat 112 in Scheveningen, maar uiteraard boek je ook een Utsukusy salonbehandeling bij een gediplomeerde schoonheidsspecialist of masseur bij jou in de buurt.