Salonbehandelingen bij Utsukusy Schoonheidssalon in Scheveningen

Utsukusy Schoonheidssalon heeft de Treatwell award Most Popular Salon 2017 gewonnen

 

 

 

 

 

 

Uit 488, als Top Rated genomineerde salons op Treatwell, is Utsukusy Schoonheidssalon als winnaar uit de bus gekomen! 

Utsukusy Schoonheidssalon mag zich een heel jaar lang Most Popular Salon 2017 van Nederland noemen!

Wij bedanken onze lieve klanten en fans voor jullie massale stemmen op onze salon! De Treatwell award krijgt een mooie plaats in de salon.

 

Most Popular Salon 2017 van Nederland: Utsukusy Schoonheidssalon in Den Haag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben onze eigen Utsukusy Schoonheidssalon, gevestigd aan de Keizerstraat 112 in Scheveningen (Den Haag).

 

Utsukusy salonbehandelingen

Een Utsukusy salonbehandeling staat voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. Vóór iedere behandeling wordt er zorgvuldig naar je huid gekeken, want je huid is de ene dag anders dan de andere dag. Zo kiezen we precies die producten die het beste resultaat geven, want je wilt uiteraard zien dat je huid is opgeknapt!

Utsukusy behandelingen zijn gebaseerd op Oosterse schoonheidsrituelen. Wat een Utsukusy salonbehandeling écht anders maakt is dat onze huidverzorgingsproducten op elkaar zijn afgestemd, elkaars werking versterken en altijd gecombineerd worden met massage. Zo krijg je bij ons bijvoorbeeld een ampul én een crème onder je masker, om de werkstoffen dieper in de huid te brengen en de opname capaciteit van je huid te verhogen. Terwijl het masker zijn werk doet krijg je een heerlijke nek- en schouder massage bij een gezichtsbehandeling van 1 uur. Boek je een speciaal behandeling van 1,5 uur? Dan krijg je een volledige lichaamsmassage terwijl je masker intrekt.

Geheel in lijn met de Oosterse filosofie wordt de massage en de bijpassende olie aangepast aan waar je op dat moment behoefte aan hebt. De ene keer heb je behoefte aan ontspanning, de andere keer heb je bijvoorbeeld meer behoeft aan nieuwe energie.

In Utsukusy Schoonheidssalon werken we met cosmeceuticals, dat wil zeggen dat we producten voor huidverbetering gebruiken. Huidverbetering en Wellness gaan bij ons hand in hand. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden gaat bij ons niet op!

Kom je lekker liggen?

 

 

Klanten die via Treatwell boeken laten reviews achter, zodat je weet hoe zij de behandeling ervaren hebben. Wat onze klanten over Utsukusy salonbehandelingen zeggen.

 

Utsukusy Schoonheidssalon accepteert de Massagebon

Het is wetenschappelijk bewezen dat een aangename massage ondergaan stress verlaagt en algeheel bijdraagt aan de gezondheid. Speciaal voor de massage liefhebbers is er de Massagebon. Utsukusy Schoonheidssalon is aangesloten en accepteert de Massagebon.

 

Gezichtsbehandeling, 45 minuten

Deze korte maar effectieve behandeling is het Bijin Schoonheidsritueel en bestaat uit: Een dieptereiniging, scrub, masker en een korte nek, schouder en decolleté massage. De behandeling wordt afgesloten met een fijne dagverzorging. Tijdsduur: 45 minuten. Prijs: € 45,00.

 

Salonbehandelingen, 60 minuten

Alle salonbehandelingen van 60 minuten zijn inclusief epileren (indien gewenst) en inclusief nek- en schoudermassage.

 

 • Basis gezichtsbehandeling

De behandeling bestaat uit het reinigen en verzorgen van het gezicht, met producten afgestemd op uw huidtype. Naar wens worden de wenkbrauwen geëpileerd. Terwijl het masker intrekt krijgt u een ontspannende nek en schouder massage. Tijdsduur: 60 minuten. Prijs: € 65,00.

 

 • Wensbehandeling

Welbehagen begint bij jezelf en draagt bij aan harmonie in de wereld. Utsukusy olie, hydrolaten, poeder en andere bijzondere producten ondersteunen je in je zoektocht naar rust, balans en welbevinden. Tijdens deze behandeling wordt gewerkt met producten passend bij het steeds wisselende thema van de wensbehandeling. Denk bijvoorbeeld aan het thema Liefde of Rust. In de salon zullen wij de thema's aanpassen aan het seizoen en zo het ritme van onze natuur volgen. Tijdsduur: 60 minuten. Prijs: € 65,00.

 

<a href=

 

 

Gecombineerde gezichts- en lichaamsbehandelingen, 90 minuten:

Alle salonbehandelingen van 90 minuten zijn inclusief epileren (indien gewenst) en inclusief een intuïtieve lichaamsmassage.

Een ontspannende behandeling voor een huid die een zichtbare oppepper wilt. De kracht van onze behandelingen zit in persoonlijke aandacht en persoonsgericht behandelen. Elke keer opnieuw kijken we wat jij en je huid nodig hebben aan ontspanning en verzorging. - Dieptereiniging - Scrub - Verwijderen onzuiverheden - Naar wens worden de wenkbrauwen geëpileerd - Verzorging met een ampul naar behoefte van de huid - Masker - Massage van nek, schouders decolleté en massage van het lichaam - Dagverzorging

 

 • Wakai behandeling (40+)

De Wakai lijn is door het blad Nouvelle Estetique genomineerd tot product van het jaar 2016. De Wakai lijn is ontwikkeld om tegelijkertijd pigmentvlekken en huidveroudering aan te pakken. De Wakai producten bevatten plantaardige stamcellen, zirhafirm (anti-stress voor de huid en antioxidant werking) en melavoid (maakt de huid egaal van teint, werkt in op het melanine metabolisme waardoor pigmentvlekken afnemen). In de salon maken we de behandeling specifieker met één van de 3 ampullen: een verstevigende behandeling voor strakkere gezichtscontouren, anti-rimpel; een stimulerende behandeling die de collageen aanmaak in de huid stimuleert of een pigmentvlekken behandeling die inwerkt op het melanine metabolisme waardoor pigmentvlekken afnemen.

 

 • Telomerase behandeling (40+)

De Telomerase lijn is speciaal ontwikkeld om huidveroudering en zon beschadiging te behandelen. Diepe huid herstellende en anti rimpel behandeling. Telomeren beschermen het DNA tegen veroudering, beschadiging en afbraak. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

 

 • Esplendor behandeling (25+)

De Esplendor verzorgingsproducten hebben een liftend, verjongend en anti-rimpel effect. Ze bevatten soja bonen, bamboe en saffraan olie. Esplendor vult te kleine rimpeltjes in de huid op, voor een direct verjongend resultaat. Zorgt voor een diepe hydratatie in de huid en stimuleert de huid om nieuw collageen aan te maken. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

 

 • Sirtuina's behandeling (50+)

De Sirtuina's huidverzorgingsproducten bevatten ingrediënten die de huid verjongen op moleculair niveau, met onder andere het huideigen hyaluronzuur. Gebaseerd op de rode druiven uit de Bordeaux stimuleren deze producten de huidverjonging, heeft het een sterke anti-oxidant werking en kalmeren en voeden ze de huid. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

 

 • Shashimi behandeling (25+)

De Shashimi lijn bevat shiitake, umeboshi, wakame, renkon, sake, wasabi, soja en rijstpoeder. Pure Japanse ingrediënten die diep in de huid dringen en de bloedcirculatie stimuleren. Voor een egale en gezonde huid. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

 

 • Mineraux Homeopatique behandeling (18+)

De Utsukusy goud (Aurum) en platina (Platinum) crème bevatten aloë vera, goud, platina en een hoge concentratie calcium en magnesium. Dit schoonheidsritueel is ontworpen om de weerstand van de huid te verhogen en de dichtheid van de huid te verbeteren. Heeft een kalmerend effect en is effectief tegen pigmentvlekken. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

 

 • Sarcodes Poison Couperose behandeling (18+)

De producten van de Sarcodes Poison lijn maken gebruik van natuurlijke gifstoffen in uiterst lage concentraties. De natuurlijke gifstoffen in deze producten zijn ingezet om hun unieke, revitaliserende effecten op de huid. Gaat actief couperose in de huid tegen en verstevigt de huid. Zelfs de meest gevoelige huid reageert goed op deze heerlijke salonbehandeling. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

 

<a href=

 

 

Ritueel behandelingen, 90 minuten

De kracht van schoonheidsrituelen ligt in focus, liefde en toewijding.

De Utsukusy schoonheidsrituelen maken gebruik van de inspirerende eeuwen oude technieken, gecombineerd met de meest moderne hedendaagse technieken om schoonheid tot een magische zuiverheid en kwaliteit te verheffen.

 

 • Ayurvedisch ritueel

Ayurveda is een Oosterse wijze van leven, en gaat er vanuit dat ieder mens het vermogen heeft de eigen gezondheid, het geluk en creativiteit te bevorderen. Het Ayurvedisch ritueel helpt de balans te herstellen tussen de elementen Vata (ether en lucht), Pitta (water en vuur) en Kapha (aarde en water). Tijdens dit ritueel maken we gebruik van Utsukusy Ayurvedische oliën, hydrolaten en mineralen. Met deze producten stellen wij ons gevoel en onze geest in staat zichzelf zo te voeden dat wij de weg naar persoonlijke groei kunnen bewandelen: meer inspiratie en meer liefde. Dit resulteert in een betere balans. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

 

 • Japans rijstritueel

Het rijstritueel is ons Japans "paradepaardje". We beginnen met een rustgevend rijstmasker/scrub welke zelfs de meest gevoelige huid een fijngevoelige uitstraling geeft. Rijst bevat veel vitamine B, wat weer effectief is tegen pigmentvlekken. Afhankelijk van de huid en behoefte gebruiken we de ontspannende bamboe of enerverende musk olie, die we mengen met een zelf gekozen balancerende Japanse essentiële olie. Een luxueuze maar tere massage volgt. Een Geisha verbleekt bij het zien van het resultaat van deze "Zen Behandeling". Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

 

 • Thee Matcha ritueel

Het thee ritueel is een balancerende lichaamsbehandeling die de rust en innerlijke vrede bevordert. Tijdens dit ritueel wordt de zuivere draagolie gemengd met groene Matcha thee en een mengsel van essentiële oliën die de 5 elementen: aarde, water, vuur, hout en metaal representeren. Net als in de jaargetijden doorlopen wij in ons leven deze elementen en soms stagneren we hierin. Dit ritueel helpt je weer in je voedende cyclus te komen en draagt er zo aan bij dat je weer helemaal in je element komt. Matcha thee zit vol anti oxidanten, niet alleen je huid maar ook je geest ontvangt weer nieuwe energie. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: €95,00.

 

Utsukusy Luxe Behandeling, duur 120 minuten

 

 • Utsukusy Luxe behandeling

Deze behandeling gaat puur om ontspanning. Een heerlijk lang durende gecombineerde gezichts- en lichaamsbehandeling voor het ultieme wellness gevoel. Tijdens deze behandeling staat ontspanning centraal, dus er worden geen mee-eters verwijderd en ook het epileren van de wenkbrauwen blijft achterwege.

Onze totaal ontspannende combinatiebehandeling is gericht op zowel het vergroten van je welzijn als het verzorgen van je huid. Tijdens het eerste deel van de behandeling laat je alle spanning van je af glijden tijdens een ontspannende lichaamsmassage. Vervolgens wordt je huid zacht gereinigd. Terwijl een ampul en masker je huid voeden geniet je nu van het tweede deel van de ontspannende lichaamsmassage. Tenslotte wordt het masker met warme kompressen en kruidenlotions, hydrolaten genoemd, afgenomen. Je wordt toegedekt en krijgt rustig de tijd om even bij te komen. Er staat een heerlijk kopje kruidenthee voor je klaar wanneer je ontspannen en wel de salon uit komt. Tijdsduur: 120 minuten. Prijs: € 130,00.

 

<a href=

 

 

Salonbehandeling voor de tere huid rond de ogen, 45 minuten

 

 • Kirameku (tegen wallen)

Helpt zwellingen en verkleuring rond de ogen te verminderen. Voor een stralende en frisse uitstraling.

Losse behandeling: 45 minuten. Prijs: € 45,00. Tijdens een behandeling: € 30,00.

 

 • Harimedo (anti-rimpel)

Anti rimpel, liftende behandeling van de huid rond de ogen. Heeft een sterke anti-oxidanten werking.Losse behandeling: 45 minuten. Prijs: € 45,00. Tijdens een behandeling: € 30,00.

 

Harsen, verven, epileren. Deze behandelingen kunnen los geboekt worden of in combinatie met een van onze andere gezichtsbehandelingen

 

 • Epileren wenkbrauwen

Losse behandeling: € 12,50. Het epileren van de wenkbrauwen wordt, indien gewenst, standaard bij iedere gezichtsbehandeling gedaan.

 • Verven wenkbrauwen

Losse behandeling: € 8,50, prijs in combinatie met een behandeling: € 4,50. Verven inclusief epileren als losse behandeling: € 20,00.

 • Verven wimpers

Losse behandeling: € 12,50, prijs in combinatie met een behandeling: € 6,50. Verven wimpers inclusief epileren wenkbrauwen: € 20,00.

 • Verven wimpers en wenkbrauwen

Lossen behandeling: € 19,00, prijs in combinatie met een behandeling: € 10,00. Verven wimpers en wenkbrauwen inclusief epileren wenkbrauwen: € 24,00.

 • Harsen bovenlip

Losse behandeling: € 7,50, prijs in combinatie met een behandeling: € 4,00.

 • Harsen kin

Losse behandeling: € 10,00, prijs in combinatie met een behandeling: € 5,00. Harsen bovenlip en kin, losse behandeling: € 15,00, prijs in combinatie met een behandeling: € 8,00.

 

We ontvangen je graag in Utsukusy Schoonheidssalon!

 

 

 

Utsukusy Schoonheidssalon

Keizerstraat 112, 2584 BL Scheveningen

tel 070 3063 674

Open op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 - 18.00 uur, op dinsdag zijn de behandelingen alleen op afspraak.

http://www.lacaldera.nl

[email protected]

http://www.utsukusy.nl

[email protected]

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden geannuleerd of verplaatst, anders zijn wij genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.