Over ons

 

Utsukusy Cosmetics en Utsukusy Medical

Utsukusy Cosmetics en Utsukusy Medical staat in Barcelona, Spanje. Utsukusy Cosmetics is opgericht in 1978 door de heer José Gimenez. Hij reisde naar Japan, geïnteresseerd in de economische groei in dat land. In plaats daarvan werd hij verliefd op de cultuur, de gebruiken en de schoonheidsrituelen en hij wilde dit niet meer laten gaan. Hij keerde terug naar Spanje met een voorliefde voor Utsukusy. Utsukusy was toen al een bekend merk in Tokio. Hij kreeg het exclusieve recht om de Utsukusy cosmetica te distribueren vanuit Barcelona. Hiermee ging hij tegelijkertijd een vriendschap en een zakenrelatie aan.

De producten van Utsukusy Cosmetics zijn ontworpen voor schoonheidssalons, waar er een rijk assortiment aan producten voor thuisgebruik aan gekoppeld is, zodat je optimaal resultaat kan halen.

De producten van Utsukusy Medical zijn cosmeceuticals en zijn ook geschikt voor huidtherapeuten. Ook uit de Utsukusy Medical divisie zijn er prachtige en veilige producten voor thuisgebruik ontwikkeld om zichtbaar huidverbetering te genereren.

In latere jaren heeft Utsukusy in Spanje alle activiteiten van Utsukusy Cosmetics en Utsukusy Medical in Japan kunnen overnemen, van onderzoek in de laboratoria tot en met de distributie van de producten aan toe.

Utsukusy Cosmetics staat alleen nog maar in Spanje, maar bij het ontwerpen van onze salonbehandelingen en cosmeceuticals, blijven Oosterse Schoonheidsrituelen onze inspiratie.

Ieder jaar lanceren we nieuwe salonbehandelingen, gebaseerd op de nieuwste technieken en wetenschappelijke inzichten, waarbij we wellness en de natuur niet uit het oog verliezen. Uiteraard horen bij de nieuwe salonbehandelingen ook nieuwe huidverzorgingsproducten die in deze webshop en in onze winkel te koop zijn.

 

Betekenis Utsukusy

 

Utsukusy betekent schoonheid, zuiverheid en kwaliteit in het Japans.

 

Dierproefvrij, vegetarisch en vrij van parabenen

 

Niet alleen zijn alle producten vrij van dierproeven, vrij van dierlijke bestanddelen, vrij van parabenen, maar de planten die we gebruiken zijn ook non GMO (niet genetisch gemanipuleerd). Alle planten en kruiden worden met de grootst mogelijke zorg verbouwd en gebruikt, zodat de producten zuiver zijn.

 

Utsukusy Nederland

 

Utsukusy Nederland is de cosmetica groothandel voor de betere schoonheidssalon. We bieden persoonlijke begeleiding en in oktober is onze Internationale workshop waar we onze nieuwe salonbehandelingen lanceren. Er komen mensen van Utsukusy Cosmetics overvliegen om onze salons persoonlijk de salonbehandelingen te leren.

 

Visie

 

Werken met je hart, vanuit liefde. Dat is onze visie. Hierdoor hebben we onderling niet zo zeer taken of titels, maar gunnen we het elkaar precies datgene te doen waar je talent ligt. Daarbij is de samenwerking met onze salons belangrijk. Onze schoonheidsspecialistes kennen elkaar van de cursusdagen en kunnen elkaar onderling vragen stellen en advies geven op onze besloten Facebook pagina. We streven naar samenwerking en harmonie en niet naar onderlinge concurrentie. Wanneer je zo'n prachtig merk als Utsukusy kiest, kies je in alles voor het beste.

 

Missie

 

Onze missie is om mensen weer terug te brengen naar hun kern. Dat klinkt heel zwaar, maar is eigenlijk heel simpel. Eén minuutje verzorging met wat aandacht voor jezelf kan een wereld van verschil maken. Mensen het zichzelf weer opnieuw laten gunnen, opnieuw laten voelen hoe fijn het is om jezelf met wat aandacht te verzorgen in deze gehaaste maatschappij, dat is wat ons doel is. Of je nou in de salon, winkel of webshop komt, we staan altijd klaar met persoonlijke aandacht, een persoonlijk huidadvies en een berg liefde! Onze missie komt met een waarschuwing: de kans is groot dat je ook verliefd wordt op Utsukusy!

 

#Echtepostiscool 3.0 november 2016

 

We vinden het ontzettend leuk om één van de sponsors van #Echtepostiscool editie 3.0 te zijn, die georganiseerd wordt door de bloggers Northflix en Monsieur Mango. Aangezien je wilde weten wie wij zijn omdat je nu lekker aan het lezen bent op de "over ons" pagina, geven we je hier een kijkje van hoeveel plezier we aan dit project hebben gehad. Geniet ervan!

 

 

Utsukusy Schoonheidssalon

 

Utsukusy Schoonheidssalon is onze eigen salon. In de salon wordt exclusief gewerkt met Utsukusy. Dit is mogelijk omdat Utsukusy voor ieder huidtype en alle soorten behandelingen een passend assortiment heeft.

Jolanda heeft al meer dan 22 jaar een schoonheidssalon en ongeveer 20 jaar geleden werkte ze als enige in Nederland met Utsukusy. Reden waarom Jolanda nog steeds klanten heeft die uit het buitenland komen overvliegen, speciaal voor een behandeling bij haar. 

Toen Ellen 19 jaar geleden stage kwam lopen bij Jolanda, werd ze verliefd op Utsukusy en dat is nooit over gegaan. De salonbehandelingen van Utsukusy zijn persoonlijk. Een gezichtsbehandeling wordt bijna altijd gecombineerd met een lichaamsmassage, waarbij standaarden losgelaten worden en er aandacht is voor de gebieden die wat extra aandacht nodig hebben. Een goed huidadvies en gedegen kennis is heel erg belangrijk, maar misschien nog wel belangrijker is om te weten waar je behoefte aan hebt als je op tafel ligt. Is er behoefte aan rust? Heeft iemand nieuwe energie nodig, of gewoon een beetje troost? Op deze manier is een behandeling altijd afgestemd op de persoon die op tafel ligt. Niets is standaard.

Na haar stage bij De Kunst van Schoonheid begon Ellen een salon en kapperszaak voor zichzelf. Dit deed ze 15 jaar lang, maar haar hart lag meer bij behandelen dan bij het knippen, dus de knoop werd doorgehakt. Sinds 1 oktober 2015 runnen Jolanda en Ellen samen Utsukusy Schoonheidssalon in Scheveningen.

Je bent verzekerd van een uitstekend resultaat op de huid, omdat we voor een effectief high end merk hebben gekozen met Utsukusy, maar je bent ook verzekerd van een op jouw behoefte afgestemde behandeling. Precies wat je nodig hebt.

 

 

La Caldera / Utsukusy Nederland

 

Meer dan 15 jaar geleden besloot de harde werker Irene haar strandtent te verkopen en La Caldera op te richten. Een prachtige winkel met edelstenen, sieraden, mala's en natuurlijke wierrook, mooie boeken, kaarten en bijzondere workshops. Na een paar jaar kwam Jolanda erbij met haar salon De Kunst van Schoonheid en kwam het merk Utsukusy in de winkel. Samen vormen zij La Caldera/Utsukusy Nederland, een oase van rust en een veilige haven/tweede thuis voor velen.

Het volledige assortiment van Utsukusy is in deze winkel te koop.

 

 

Utsukusy Schoonheid

 

De webwinkel is van Ilona en is ontstaan uit fijne ervaringen in de winkel en salon. Het begon met een verliefdheid op het merk Utsukusy en is uitgegroeid voor een grote liefde voor het merk en voor elkaar. We besloten de handen in elkaar te slaan en Utsukusy nu eindelijk ook online aan de consument aan te bieden, in plaats van alleen aan schoonheidsspecialisten.

De cosmetica webshop Utsukusy Schoonheid combineert het beste van de natuur en de wetenschap en ontwerpt hiermee effectieve cosmeceuticals voor thuisgebruik.

Medische cosmetica voor huidverbetering vanuit je luie stoel te bestellen. Innovatieve vegetarische huidverzorgingsproducten die uiteraard dierproefvrij zijn en geen parabenen bevatten.

Het assortiment van Utsukusy Schoonheid bevat de beste reinigingscrèmes, serums, crèmes, salon maskers, huidlotions, (Ayurvedische) massage olie, essentiële oliën en zonnebrand producten.

Voor optimaal resultaat bestel je een voordelige beauty box, die een reinigingscrème, micellair water, thermaal water of ampullen bevat samen met een serum en een crème. In een beauty box zit altijd een gratis product, zodat je voor een voordeligere prijs jezelf dagelijks de allerbeste huidverzorging gunt.

Utsukusy ontwikkelt ieder jaar nieuwe salonbehandelingen met bijbehorende cosmeceuticals voor diepgaande huidverbetering, zodat je altijd huidverzorgingsproducten met de nieuwste inzichten en technieken gebruikt.
In onze Outlet bestel je de huidverzorgingsproducten waar we afscheid van nemen tegen een korting.

In de cosmetica webshop zoek je ook naar je ideale huidverzorging op huidtypes. Heb je bijvoorbeeld last van couperose, een gevoelige huid, eczeem, pigmentvlekken, een slapper wordende huid, een vette of juist een hele droge huid? Kijk dan onder huidtypes om de huidverzorgingsproducten te vinden die precies jouw huidproblemen aanpakken.

Op onze beauty blog lees je wat vooraanstaande beauty bloggers van onze cosmeceuticals vinden, hoe ze het gebruik ervaren hebben en wat het resultaat was op hun huid.

Wil je een Utsukusy salonbehandeling boeken? Dat kan! Boek je salonbehandeling bij Utsukusy Schoonheidssalon in Scheveningen online, of zoek in de webshop naar een schoonheidssalon die met Utsukusy werkt bij jou in de buurt!

Veel shop plezier op www.utsukusy-schoonheid.nl

 

Juridisch

 

De webwinkel Utsukusy Schoonheid is eigendom van Rootz Webwinkels. Rootz Webwinkels handelt onder de handelsnaam Utsukusy Schoonheid. Rootz Webwinkels is wederverkoper van de producten van Utsukusy. Leverancier en groothandel voor schoonheidssalons is Utsukusy Nederland.

De bedrijfsgegevens van de webshop zijn als volgt: Rootz Webwinkels, handelend onder de handelsnaam Utsukusy Schoonheid, vestigingsadres (geen bezoekadres); De Vriesstraat 43, 2593 XG Den Haag Telefoonnummer: 06-48974708 tussen maandag tot en met vrijdag 9.00 - 18.00 uur E-mailadres: [email protected], KvK-nummer: 63757060 Btw-identificatienummer: NL195698368B01

Alle producten worden bedacht, dierproefvrij ontwikkeld en geproduceerd door Utsukusy Cosmetics in Barcelona, Spanje. In Nederland kopen wij in bij Utsukusy Cosmetics en wij zijn niet verantwoordelijk voor de verpakkingen en producten zelf. De productaansprakelijkheid ligt bij Utsukusy Cosmetics in Spanje. Vragen met betrekking tot de INCI lijsten kunnen gesteld worden via de contactpagina van Utsukusy Cosmetics.